L'atleta marroquí Adel Mechaal competirà per Catalunya si s'independitza #27s2015

dilluns, 9 de març de 2015

Adel Mechaal, votant el 9N

El corredor de l'Associació Atlètica Palamós, Adel Mechaal (Tetuan, Marroc, 1990), que participa avui en els 3.000 metres del Campionat d'Europa Indoor representant a Espanya, ha manifestat que "si Catalunya s'independitzés, competiria per Catalunya". "I quan calgui votar, votaré en aquest sentit encara que li pesi a José María Odriozola o Miguel Cardenal", afegeix.

L'atleta, en una entrevista a El Mundo diu que "a Catalunya sempre m'han tractat bé. És la terra que m'ho ha donat tot, que va permetre a la meva família sortir del Marroc -el seu pare va arribar per treballar en la construcció en els Jocs de Barcelona- i aconseguir una vida millor". "No tinc aquest sentiment amb Madrid, al contrari".

Mechaal, en aquest sentit, afegeix que "la Federació Espanyola mai m'ha ajudat. Quan vaig complir els 18 anys, vaig demanar la nacionalització i vaig intentar que agilitessin els tràmits per poder competir a l'Europeu sub'23, però m'ho van negar. Ho van fer per [Alemayehu] Bezabeh i no per mi, que porto vivint a Palamós des dels cinc anys. Allò em va impedir rebre ajudes, competir en milles, trobar espònsors..."

El corredor, que va votar en el procés participatiu del 9N, explica que Odriozola i Cardenal "Mme transmetre que no els havien agradat algunes de les meves declaracions, que ja no era un atleta de poble i que no podia faltar al respecte als espanyols". "Si guanyo, agafaré la bandera d'Espanya només per respecte, però no em impediran votar", conclou.

http://esports.e-noticies.cat/competiria-per-catalunya-si-sindependitzes-92515.html

1 comentaris:

RESISTENCIA ANTIESPAÑOLA ha dit...

Comunicado de la Resistencia :

a los españoles:
desde la Resistencia al invasor español,luchamos por el reconocimiento del derecho a decidir de todos los pueblos que han pensado en su INDEPENDENCIA,que quieren ser libres,que no se sienten españoles,que quieren tener un futuro independiente y sin coacciones por parte del fascismo español del psoe y pp,upyd,etc
iNSTAMOS a los que se consideran españoles,a permitir,a tolerar,con mente abierta,que por fin,los pueblos puedan decidir sobre su futuro,y puedan independizarse para ser naciones libres en una Europa cada vez más abierta.
Esperamos que los españoles den pasos para conseguir este aperturismo de mente,que sirva para abrir nuevos cauces de comunicacion entre las naciones sometidas al estado español ,con su gobierno,para llegar cuanto antes al traspaso de poderes,y a la proclamación de la independencia de cada territorio ocupado.
VIVA LA LIBERTAD DE LOS PUEBLOS Y NACIONES !!
TODOS JUNTOS POR LA INDEPENDENCIA DE LOS PUEBLOS !!!! LIBERTAD Y DEMOCRACIA PARA LOS PUEBLOS OCUPADOS !!!

Publica un comentari a l'entrada

 
 
Copyright © Infoindepe
xarxaindepe.org | info@xarxaindepe.org