La CUP segueix inquietant el gruix de l'independentisme amb la seva obsessió contra Mas #NouEstat

dimarts, 10 de novembre de 2015


La CUP es manté en la seva dèria per imposar un president diferent al més votat pels ciutadans de Catalunya. A hores d'ara, la formació ja és el problema més greu pel procés d'investidura del President de Catalunya i una font d'incertesa per a la majoria d'independentistes que esperen que Artur Mas continuï liderant  el procés en el seu darrer i definitiu tram.

El portaveu de la CUP, Albert Botran, acompanyat de la resta del grup parlamentari, ha comparegut després de la intervenció d'Artur Mas al ple d'investidura al parlament. Ha dit que havia estat positiva l'autocrítica que ha fet Mas sobre les polítiques socials del govern que ha dirigit fins ara i també s'ha declarat satisfet amb les referències que ha fet sobre la declaració aprovada aquest matí i pactada entre Junts pel Sí i la CUP. Tanmateix, ha trobat insuficient l'autocrítica quant a corrupció i manca de transparència.

La CUP –ha dit– s'ha sentit al·ludida en la voluntat de Mas de cercar suport. Però ha deixat clar que la seva posició sobre la investidura no canvia pel discurs que ha fet Mas aquesta tarda.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
 
Copyright © Infoindepe
xarxaindepe.org | info@xarxaindepe.org