Anna Gabriel en un vídeo: "És igual com es digui el president si vol declarar la independència" #ProuMentides

divendres, 8 de gener de 2016'S'agafa abans a un mentider que a un coix', diu la dita. La diputada i cara visible d'Endavant deia abans del plebiscit que "la CUP investirà aquell que s'atreveixi a proclamar la independència". En les darreres hores de contactes entre la cup i junts pel sí per determinar si s'arriba a un acord o es convoquen noves eleccions, s'ha difós un vídeo a les xarxes socials en què Anna Gabriel, ara diputada de la cup i cara visible del corrent endavant, contrari a la investidura d'Artur Mas, explicava que des de l'esquerra independentista "ens neguem a reduir el debat a quina mena de president investirem, ens sembla absolutament ridícul i esperpèntic que alguns vulguin reduir el moment polític i històric d'aquest país a qui serà el proper president. El proper president que necessita aquest país és el president que vulgui declarar la independència".

Gabriel afegia que "ens és igual com es digui, el que sí que tenim clar és que no fem aquestes eleccions per investir nou president autonòmic, i no fem aquestes eleccionsper esperar a que vinguin les eleccions espanyoles i que algú tregui no sé quants diputats·. per tant, concloïa Gabriel, "quan us preguntin què farà la cup en el moment clau d'investir, la cup investirà aquell que s'atreveixi a proclamar la independència, no hi ha més resposta".

Enllaç al video: https://www.youtube.com/watch?v=7pM_gQIbfJE

http://www.mon.cat/cat/notices/2016/01/video_anna_gabriel_abans_del_27s_ens_es_igual_com_es_digui_el_president_si_vol_declarar_la_indepe_156323.php

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
 
Copyright © Infoindepe
xarxaindepe.org | info@xarxaindepe.org