La cúpula de la CUP segueix intoxicant: Ara convoca concentració al mateix lloc i hora que l'ANC, però contra Mas

dimecres, 6 de gener de 2016


La cúpula de la CUP s'està lluint.

- Primer intenten desactivar al President Mas, en unes negociacions eternes i amb empats sospitosos.

- Després aturen el procés no investint a Mas, fet que contradiu el seu programa independentista. I esgrimeixen uns arguments que no apareixen al seu programa, com ara la negativa de mai fer president a Mas. La decisió és tan incomprensible que el seu propi candidat abandona.

- Acte seguit, intenten desunir a 'Junts pel Sí' amb propostes-trampa per fer president a Junqueras si aquest li fa el llit a Mas.

- Finalment, anuncien que se n'aniran amb Podemos en un document que dona a entendre una estratègia molt premeditada.

- I ara, per acabar d'intoxicar l'escenari, convoquen manifestació al mateix lloc i hora que l'ANC per fer veure que la concentració és contra Mas i no pas en favor de l'acord. No ho fan obertament sino mitjançant la branca juvenil Arran.

La cúpula de la CUP és confirma com un dels adversaris del procés i no pas com un aliat. Malgrat que el partit se'ls està desfent a les mans, i a cada minut apareixen mostres de rebuig de les bases contra les seves decisions, segueixen atiant una cursa suïcida per dinamitar Mas, Junts pel Sí i el procés independentista.


5 comentaris:

Unknown ha dit...

Alguns de la cup fan fàstic, de veritat. De independentistes en tenen ben poc! Ja els val!!

Guillem Pamies ha dit...

Alguns de la cup fan fàstic, de veritat. De independentistes en tenen ben poc! Ja els val!!

Anònim ha dit...

Son uns impresentables els de la CUP. Anem cap a les Eleccions i deixem aquesta pandilla de irresponsables!!!!

Montse Porta Ribalta ha dit...

Els hi falta principis, coherencia, transparencia en el "seus vots". etc.
No son dignes de formar part amb la majoria dels Catalans. S'han comportat com uns prepotents !!!

Anònim ha dit...

ACTE ELECTORAL DE LA CUP. ELECCIONS 27S. PARLA ANA GABRIEL.
"Nosaltres treballem per convertir aquestes eleccions, com dic, en plebiscitaries i en constituents , evidentment desobeint d'entrada el que preveu la llei orgànica electoral espanyola que està plantejada per fer eleccions autonòmiques sense més i en aquest sentit nosaltres també ens neguem també a reduir el debat a discutir en quina mena de president investirem. Ens sembla ridícul i ens sembla absolutament esperpèntic que alguns vulguin reduir el moment polític i històric d'aquest pais a qui serà el proper president. El proper president que necessita aquest pais és el president que vulgui declarar la independència. Ens és igual com és digui. El que sí que tenim clar és que no fem aquestes eleccions per a investir nou president autonòmic. Que no fem aquestes eleccions per a esperar a que vinguin els resultats de les eleccions espanyoles i a que algú tregui no sé quants diputats. Per tant davant de les preguntes que us facin, que segurament us faran, de dir "què farà la CUP en el moment clau? A qui investirà?": Investirà a aquell que s'atreveixi a proclamar la independència. No hi ha més resposta!"
https://www.youtube.com/watch?v=LAS9CdD-3tc&feature=youtu.be

Publica un comentari a l'entrada

 
 
Copyright © Infoindepe
xarxaindepe.org | info@xarxaindepe.org