L'opinador Jaume Sastre ja va dir al novembre que el CNI espanyol te infiltrats a la cúpula de les CUP

dilluns, 4 de gener de 2016
Després de veure episodis tan esperpèntics com l'empat matemàtic de les bases militants, amb més de 3000 votants, algun expert ha començat a sospitar que alguna cosa extranya estava passant a les CUP. L'opacitat de la cúpula de la formació antisistema i el fet que ni tan sols hagin tingut en compte la opinió de la meitat de la seva militància que demanava investir Mas, han estat la confirmació per a molts de les sospites. Per a alguns experts, com Pilar Rahola, Jaume Sastre o Agustí Colomines, hi ha hagut una manipulació d'infiltrats del CNI espanyol que ja controlen la cúpula del partit.

Us reproduim una d'aquestes opinions, la de l'opinador Jaume Sastre, que ja va dir al mes de novembre que creia que la CUP estava plena d'infiltrats dels serveis d'intel.ligència espanyols:


Jaume Sastre: «La CUP era el as en la manga del Estado español»

El activista y profesor del IES de Llucmajor Jaume Sastre, que fue invitado a participar el sábado en un encierro con dirigentes de la ANC para que laCUP invistiera a Artur Mas, señaló el sábado que «he detectado un enfado monumental. Mucha gente que votó a la CUP se ha sentido estafada».

Pero Sastre va aún más lejos cuando asegura que «la CUP era el as que tenía guardado en la manga el Centro Nacional de Inteligencia. Después de estos tres meses, ¿a quién beneficia su decisión? ¿Con quién votarán, si no es con el PP, Ciudadanos y Podemos? La CUP vota con España. Ya lo dijo el ministro Fernández Díaz: ‘Estos independentistas se creen que somos tontos, no haremos desfilar a la Guardia Civil por la Diagonal’. Y es cierto: no les ha hecho falta, han utilizado el sistema de la información y la infiltración (en referencia al CNI y la CUP)».

http://ultimahora.es/noticias/nacional/2016/01/04/171181/jaume-sastre-cup-era-manga-del-estado-espanol.html


ELS INFILTRATS DEL CNI DINS LA CUP TRENQUEN LA PRÒPIA CUP

És evident que no queda altre remei que anar a unes eleccions anticipades i, com més aviat, millor. Els infiltrats del CNI dins la CUP han fracassat fins avui en l'intent de dividir Junts pel Sí i l'ANC; en canvi, el que sí han aconseguit és trencar la pròpia CUP.

Els resultats de l'assemblea d'avui celebrada a Manresa són ben evidents i deixa una CUP dividida i afeblida: hi ha un terç dels votants que són independentistes; els altres dos terços (Antonio Baños, Anna Gabriel, David Fernández, Quim Arrufat,...) són uns estalinistes espanyols que fan la feina bruta del ministre de l'interior espanyol, Fernández Díaz, que voten juntament amb l'extrema dreta espanyola (PP i C'S) i la resta de forces unionistes (Podemos, PSOE, ICV-Els Verds...) en contra de la independència de Catalunya.

Els dies propers seran moments de fer autocrítica i analitzar on els independentistes ens hem equivocat. Per part meva, ja avanç un error que he comès: fiar-me de l'impostor David Fernández i companyia.

Des d'aquesta mateixa finestra, abans de les eleccions del 27-S vaig animar a anar a votar JxSí o la CUP tot i pensant que una CUP al marge de JxSí podia ésser un dic de contenció davant l'ofensiva espanyolista de Pablo Yglesias i la força política creada per l'oligarquia espanyola (Manuel Lara), "Podemos". Convidat per una terminal de la CUP, el SEPC, el setembre de 2015 vaig assistir a un acte celebrat a la Universitat Pompeu Fabra on vaig compartir taula amb qui han resultat ésser "agents" del ministre Fernández Díaz, Antonio Baños i David Fernández. També des d'aquesta finestra vaig animar a assistir a la presentació de la CUP a Palma on va intervenir Quim Arrufat. Bé, jo reconec els errors perqué que és la primera passa que s'ha de fer per redreçar una situació.

La diferència entre un guanyador i un perdedor és que els perdedors mai no aprenen dels seus errors i es passen el temps llepant-se les ferides i amb lamentacions inútils. Jo no tenc cap problema a reconèixer un error perquè sé que un error ben analitzat i reconegut és la condició prèvia per assolir l'èxit i la victòria.

http://in.directe.cat/jaume-sastre-1/blog/14986/els-infiltrats-del-cni-dins-la-cup-trenquen-la-propia-cup

Agustí Colomines també ja veia al novembre el CNI darrera la cúpula de la CUP

L’exdirector de la Catdem, Agustí Colomines, en diverses piulades a twitter, ha afirmat que el CNI podria estar darrere de la CUP. En aquest sentit, a Colomines li pregunten que “fa temps que jo apunto el factor infiltrats CNI. Com a historiador ho veu plausible?”.

“I tant!”, és la resposta de Colomines. L’historiador també assenyala que “La insistència de la @cupnacional de fer fora el president em resulta sospitosa. De vegades l'enemic penetra en el terreny amic per destruir-lo”. “Si fins i tot Herri Batasuna tenia a la Mesa Nacional un paio que era un infiltrat, conclou.

http://politica.e-noticies.cat/lexdirector-de-la-fundacio-de-cdc-veu-al-cni-darrere-la-cup-98894.html

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
 
Copyright © Infoindepe
xarxaindepe.org | info@xarxaindepe.org