Un testimoni diu que el Sí va guanyar la votació de la CUP i Gabriel ho va manipular #CUPinada

dissabte, 9 de gener de 2016
El sí va guanyar a l’assemblea extraordinària de la CUP el 27-D però Anna Gabriel a crits va amenaçar de trencar la CUP si no es produïa un fals empat, segons un testimoni. Directe.cat ha tingut accés a un testimoni que va fer d’observador en l’assemblea extraordinària de la CUP el passat 27 de desembre a Sabadell i que confirma que el sí a l’acord amb Junts Pel Sí i la investidura de Mas va guanyar per pocs vots.


Segons l’observador, que va haver de romandre davant la sala de recompte perquè no se’ls va permetre ser dins, després del la tercera votació un membre de la CUP present a la sala de recompte el va informar que havia guanyat la opció del sí per 5 vots. Poc després va entrar a la sala de recompte Anna Gabriel i tres persones més que es van posar a cridar i amenaçar que es trencava el partit allà mateix si es donava com a bo aquest resultat i van exigir un segon recompte, que va donar un resultat de 8 vots de diferència a favor del sí.

El Sí va guanyar a l’ANECUP de Sabadell i Gabriel ho va convertir en un empat "real"

Davant el resultat, Gabriel va continuar amb les amenaces de trencar la formació si es donava per bo el resultat a favor del sí i es va fer públic l‘empat a 1515 vots. L’observador afirma que un membre de la CUP de Poble Lliure va gravar les amenaces d’Anna Gabriel i confirma que diversos membres de la CUP estan al corrent de la gravació. Tots els intents del directe!cat per poder tenir accés a la gravació citada no han estat fructífers. El motiu: qui la té afirma tenir por a rebre represàlies.

Silenci de la CUP davant la #Cupinada

El directe.cat ha intentat contactar amb la Secretaria de Comunicació de la CUP des de fa una setmana per tal de contrastar aquesta informació, però no hem obtingut resposta.

http://www.directe.cat/noticia/465754/audio-un-observador-de-l-anecup-denuncia-una-tupinada-per-evitar-el-si-a-mas

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
 
Copyright © Infoindepe
xarxaindepe.org | info@xarxaindepe.org