Dijous a les 17h: Concentració en record de Muriel Casals a tot Catalunya

dimecres, 17 de febrer de 2016Concentració en record de Muriel Casals a Sabadell, Mataró i Badalona, entre d'altres. Les diferents territorials d'Òmnium han convocat una concentració silenciosa aquest vespre a les diferents places d'aquestes ciutats perquè els ciutadans puguessin expressar el seu condol i homenatge a la figura de la sabadellenca Muriel Casals.

Centenars de persones s'hi han volgut apropar per donar l'últim adéu a l'expresidenta d'Òmnium Cultural. Casals va morir el passat 14 de febrer a l'Hospital Clínic de Barcelona, on estava ingressada a la Unitat de Cures Intensives des del passat 30 de gener, després ser atropellada per una bicicleta a la Diagonal. Casals no ha pogut superar el traumatisme cranioencefàlic que li va provocar el cop.

Aquest dijous les 19h de la tarda, Òmnium Cultural també ha organitzat un acte popularen què, presumiblement, hi participaran només els diputats independentistes. Dues hores abans, a les 17h, el Parlament de Catalunya ha acordat organitzar un acte institucional "d'homenatge i reconeixement" a la diputada de Junts pel Sí.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
 
Copyright © Infoindepe
xarxaindepe.org | info@xarxaindepe.org