Colau segueix jugant a la 'puta i la ramoneta' amb Catalunya #ProuMentides

diumenge, 4 de setembre de 2016

Dir moltes coses, però no mullar-se en res, som sobiranistes per no dir independentistes i poder seguir defensant l'unionisme via la plurinacionalitat, volen un referèndum pactat, però resulta que a Espanya ningú el vol pactar. Torna el millor Duran i Lleida o el millor Joan Herrera via Ada Colau.
Ada Colau comença la seva setmana mediàtica cara a l'11-S amb una entrevista al diari 'ARA' on afirma que "són sobiranistes" i que volen un referèndum del 80% per desbloquejar Catalunya,  però sense definir la forma de fer-lo. Una campanya mediàtica que continuarà dilluns inaugurant temporada al programa de Jordi Basté a RAC 1. Davant el fracàs dels comuns a les darreres eleccions espanyoles, que visualitzen que el referèndum pactat a Espanya és impossible, Colau intenta recuperar el protagonisme i fa com Duran i Lleida que deia que ell també era "sobiranista" a l'antiga CiU, i igual que Duran sabia, Colau sap que la fòbia de l'Estat espanyol a la democràcia no té remei.

Escoltant l'entrevista a l'alcaldessa Colau i veient la portada del diari 'ARA' es visualitza que tornem a estar en campanya, campanya que Colau repetirà de moment el proper dilluns a RAC1 i d'aquesta manera marcar perfil propi davant la setmana decisiva de l'11-S. El discurs d'Ada Colau recupera el millor Herrera o el mateix Duran i Lleida, que utilitzaven la paraula sobiranista per amagar el seu veritable plantejament polític.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
 
Copyright © Infoindepe
xarxaindepe.org | info@xarxaindepe.org