Alícia Sánchez-Camacho cada vegada mes implicada en l''Operación Catalunya contra l'independentisme'

dimarts, 14 de febrer de 2017Uns enregistraments inèdits impliquen encara més Sánchez-Camacho en l’operació Catalunya.

El diari Público difon fragments de converses entre Victoria Álvarez i l'ex-comissari Villarejo.

Alícia Sánchez-Camacho, ex-presidenta del PP a Catalunya i actual vice-presidenta del congrés espanyol, va impulsar l’anomenada operació Catalunya, que el 2012 va començar a incriminar els polítics independentistes i el seu entorn. Ho assegura el diari Público, que aporta enregistraments de converses entre Victoria Álvarez –ex-parella de Jordi Pujol Ferrusola– i el comissari José Villarejo, que és qui va admetre davant el jutge l’existència d’aquesta unitat de la policia.

Público diu que el Ministeri d’Interior va aconseguir la informació que Álvarez va explicar a Camacho en el dinar al restaurant la Camarga, el 2010. Després, Álvarez va parlar dels negocis de Pujol Ferrusola amb el comissari Villarejo, però el Ministeri d’Interior ja tenia la informació de molt abans. Segons el diari, molt probablement Sánchez-Camacho va transmetre la informació al cap de gabinet de Mariano Rajoy, Jorge Moragas, que és una de les persones que va pressionar la Banca Privada d’Andorra perquè revelés els comptes dels Pujol.

Més informació: http://www.vilaweb.cat/noticies/uns-enregistraments-inedits-impliquen-encara-mes-sanchez-camacho-en-loperacio-catalunya/

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
 
Copyright © Infoindepe
xarxaindepe.org | info@xarxaindepe.org